ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ενημέρωση

Εκτιμάται ότι η ενεργειακή φτώχεια επηρεάζει το 10% του πληθυσμού της ΕΕ. Είναι περίπου 50 εκατομμύρια άνθρωποι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι ευρωπαϊκές οργανώσεις καταναλωτών ένωσαν τις δυνάμεις τους για να λύσουν από κοινού αυτό το πρόβλημα. Μαζί, υλοποιούμε το έργο STEP (Λύσεις για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας).

Ο γενικός στόχος του έργου STEP είναι να μειώσει την ενεργειακή φτώχεια ενθαρρύνοντας τους καταναλωτές να αλλάξουν συμπεριφορά και να υιοθετήσουν λύσεις ενεργειακής απόδοσης χαμηλού κόστους. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της εύκολης πρόσβασης σε ένα εξατομικευμένο,  και – αυτό που είναι πιο σημαντικό! – αμερόληπτη και αξιόπιστη καθοδήγηση.

Διάρκεια έργου: Ιούνιος 2019 – Μάιος 2022

Έχετε κάποια ερώτηση, θέλετε να εμπλακείτε, να παρακολουθείτε ενεργά τις δραστηριότητές μας, έχετε σχόλια; Εδώ θα βρείτε όλα όσα συμβαίνουν σε τακτική βάση στο έργο STEP: https://www.stepenergy.eu/el/

Συνεργάτες

Το έργο καλύπτει μερικές από τις χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά ενεργειακής φτώχειας στην Ευρώπη. Αυτές είναι η Βουλγαρία, η Κύπρος, η Τσεχία, η Λετονία, η Λιθουανία, η Πολωνία, η Πορτογαλία, η Σλοβακία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Δραστηριότητες

Copyright 2016 © CCA, All Rights Reserved. / Powered by NETinfo Plc